Wie zijn wij

Het bestuur van Stichting Verborgen Armoede Nunspeet bestaat momenteel uit twee leden. Het stichtingsbestuur heeft tot taak de doelstellingen en de organisatie van de stichting vorm te geven. De taken van het bestuur staan omschreven in de statuten die bij de notaris zijn vastgelegd. We stellen ons graag even aan u voor.

Maar wij kunnen dit zeker niet zonder de hulp van een groot aantal enthousiaste vrijwilligers! Vrijwilligers die helpen met inpakwerkzaamheden, vrijwilligers die helpen met de supermarkt-acties, vrijwilligers die helpen met de jaarlijkse collecte en onze buurtkastvrijwilligers!

Nathalie van Goor

Nathalie van Goor

Coördinator en Penningmeester

Waarom ik actief ben voor Stichting verborgen Armoede Nunspeet? Ikzelf heb helaas ook tijden van financiële zorgen ondervonden, en wat was ik blij toen er in 2014 (het eerste jaar van de SVAN) iemand totaal onverwachts aan de deur stond met een mooi en bijzonder royaal gevuld pakket voor de kerst, inclusief een cadeau voor mijn zoontje.Overweldigend en zeer dankbaar zijn woorden die passen als ik aan dat moment terugdenk. Dat gevoel wilde ik delen en heb daarom contact gezocht met Erik en Janny, die ik al kende, om te vragen of ik iets nuttigs kon betekenen voor deze organisatie, omdat ik anderen dit ook zo gun. Ik heb me dan ook (vanaf bijna het begin) enthousiast ingezet voor stichting Verborgen armoede Nunspeet, omdat ik het belangrijk vind mensen een steuntje in de rug te geven en iets goeds te doen voor een ander! En wat is het fantastisch om te zien dat we al zoveel kinderen, gezinnen en alleenstaanden blij hebben kunnen maken. Daar doe ik het voor!

Chantal Alt

Chantal Alt

Bestuurslid

Nadat ik in 2016 met mijn gezin verhuisde naar het mooie Hulshorst zocht ik een vrijwilligersorganisatie waar ik graag wilde helpen.
Na een advertentie in de krant heb ik contact opgenomen met SVAN. In het begin deelde ik pakketten uit zoals met de kerst. Ook hielp ik mee met het organiseren van activiteiten.
In 2019 is de stichting begonnen met het uitdelen van verjaardagspakketten voor kinderen. Samen met Nathalie heb ik dit toen opgepakt.
Geweldig hoe we gezinnen / kinderen blij kunnen maken met een pakket.
Een glimlach, een traan, een praatje. Het voelt goed om echt iets te kunnen betekenen voor iemand.
“Zorg voor een ander zoals je ook zelf behandeld wil worden”