Wie zijn wij

Het bestuur van Stichting Verborgen Armoede Nunspeet bestaat uit drie leden, de voorzitter, de secretaris en een penningmeester. Het stichtingsbestuur heeft tot taak de doelstellingen en de organisatie van de stichting vorm te geven. De taken van het bestuur staan omschreven in de statuten die bij de notaris zijn vastgelegd. Een belangrijke taak is het regelen van de financiën en het opstellen van de jaarrekening of het bestuursverslag. We stellen ons graag even aan u voor.

Secretaris

Tekst is in de maak…

Erik Oostermann

Erik Oostermann

Voorzitter

Eind 2014 had ik samen met mijn partner Janny Fidder een spontaan idee om de aanstaande kerst in ieder geval 1 gezin te helpen die het financieel wat zwaar had. Al snel kwamen wij er achter dat, waar je 1 gezin kunt helpen, kunnen er meer gezinnen geholpen worden! Zo ontstond de Actie Verborgen Armoede Nunspeet. Samen met Sascha Vissenberg en Nathalie van Goor vorm ik nu het bestuur van de huidige Stichting Verborgen Armoede Nunspeet (SVAN). De reden waarom ik mij inzet voor SVAN is dat ik zelf heb meegemaakt hoe het is om met weinig financiële middelen op te groeien. Ik weet dus uit ervaring hoe fijn het is om een steuntje in de rug te krijgen. Mensen omschrijven mij als het type ‘grote mond, klein hartje’, een gevoelige man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik heb mijn hart op de tong en ben spontaan. Met mijn bedrijf QuErCo Reclame krijgt mijn creatiekracht de ruimte en komt mijn enthousiasme en gedrevenheid tot uiting. Ik heb inmiddels mijn bedrijf uitgebouwd tot een succesvol Sign-/Reclamebureau. Door mij in te zetten voor de SVAN wil ik iedereen inspireren en motiveren dat alles mogelijk is in het leven. Dat je je dromen mag najagen en waar kunt maken.

Nathalie van Goor

Nathalie van Goor

Coördinator en Penningmeester

Waarom ik actief ben voor Stichting verborgen Armoede Nunspeet? Ikzelf heb helaas ook tijden van financiële zorgen ondervonden, en wat was ik blij toen er in 2014 (het eerste jaar van de SVAN) iemand totaal onverwachts aan de deur stond met een mooi en bijzonder royaal gevuld pakket voor de kerst, inclusief een cadeau voor mijn zoontje.Overweldigend en zeer dankbaar zijn woorden die passen als ik aan dat moment terugdenk. Dat gevoel wilde ik delen en heb daarom contact gezocht met Erik en Janny, die ik al kende, om te vragen of ik iets nuttigs kon betekenen voor deze organisatie, omdat ik anderen dit ook zo gun. Ik heb me dan ook (vanaf bijna het begin) enthousiast ingezet voor stichting Verborgen armoede Nunspeet, omdat ik het belangrijk vind mensen een steuntje in de rug te geven en iets goeds te doen voor een ander! En wat is het fantastisch om te zien dat we al zoveel kinderen, gezinnen en alleenstaanden blij hebben kunnen maken. Daar doe ik het voor!