Aanmelden verjaardagspakket

Voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool die niet of nauwelijks hun verjaardag kunnen vieren omdat zij te maken hebben met armoede kan je via ons een verjaardagspakket aanvragen. Wij vullen het pakket met feestelijkheden voor een gezellige verjaardag en een traktatie op school.  “Taartjes voor Harderwijk” verzorgd bij het pakket een gepersonaliseerde verjaardagstaart. Zo kan ieder kind zijn verjaardag op een feestelijke manier vier​en.

NIEUW: De kinderen die in de 1e of de 2e klas van de middelbare school zitten kunnen wij ook een verjaardagstaart aanbieden! Géén pakket zoals de basisschoolleerlingen, maar WEL een lekkere taart! Kies bij kies een thema voor “middelbare school taart” en vul bij de opmerkingen onderaan het formulier in welk thema je graag op je taart zou willen zien. Dit kan van bijvoorbeeld je hobby, je lievelingsdier, een gave auto of iets dergelijks zijn!

Kan jouw kind dit extraatje goed gebruiken?  Dan kun je met dit formulier je kind aanmelden. Doe dit minimaal 1 maand voor de verjaardag van de jarige. Nog eerder mag natuurlijk ook, graag zelfs. Wij sturen je zo snel mogelijk een mail ter bevestiging en om af te spreken wanneer het pakket en de taart opgehaald of gebracht kan worden.

Let op: Je kan hier alléén gebruik van maken als je in de gemeente Nunspeet woont! (Nunspeet, Vierhouten, Elspeet, Hulshorst)

(“taartjes voor Harderwijk” maakt voor verschillende stichtingen en initiatieven verjaardagstaarten. Mochten er toch via meerdere stichtingen en initiatieven taarten en pakketten besteld worden voor hetzelfde kind, dan wordt er maar 1 taart/pakket geleverd.)

(Wij geven aan “taartjes voor Harderwijk” alleen de voornaam en geboortedatum van het kind door. De rest van de gegevens delen wij nóóit met anderen!)

  Jouw gegevens

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoon

  Gegevens kind

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail ouders

  Telefoon ouders

  Straatnaam + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats


  “geslacht”Meisje of jongen

  “Kinderen”Aantal kinderen in de klas/peuterspeelzaal/opvang (i.v.m. traktatie)

  Kies een thema


  “Kalender”Geboortedatum


  Vriezer aanwezig?
  Halal?
  Allergieën?

  Extra informatie zoals bijvoorbeeld:
  * Een cadeau idee voor de jarige!
  * Thema/idee voor de middelbare school taart.

  Ik ga akkoord met de voorwaarden die staan beschreven in de privacyverklaring.

  Delen

  Contact

  Treubstraat 86
  8072 WK Nunspeet
  06 1122 5693 of 06 4499 6254

  info@verborgenarmoedenunspeet.nl
  KvK 67503721