De opbrengst van de afgelopen collecteweek (28 aug t/m 2 sept) is bekend!

We zijn verschrikkelijk blij met dit enorme bedrag!

Wat heeft Nunspeet gul gegeven🥰

En wat hebben we mooie gesprekken gevoerd….. mensen die onze stichting nog niet kenden en nieuwsgierig waren naar wat wij allemaal doen voor onze mede-Nunspeters. Maar ook mensen die al een bedrag hadden klaargelegd omdat ze wisten dat er een vrijwilliger aan de deur zou komen. Of mensen die ons mooie complimenten gaven omdat ze zien wat we allemaal doen en dat óók heel waardevol vinden.

Al die mooie gesprekjes, daar kunnen we onszelf mee voeden…..

En dit enorme bedrag? Dit gaan we goed besteden aan o.a. de komende feestdagen, inkoop van versieringen voor de verjaardagspakketten, spullen voor onze buurtkasten etc.

Jammer dat onze inzet nog steeds zo nodig is en steeds meer nodig zal zijn…. maar we zijn dankbaar dat we het kúnnen doen en vooral heel dankbaar voor de vele vrijwilligers die zich voor deze collecteweek hebben ingezet en vele km’s hebben gelopen!

DANK JULLIE WEL

Deel dit bericht