Geslaagde Collecteweek!

Wij kunnen ZEER TEVREDEN terugkijken op onze allereerste collecteweek in de gemeente Nunspeet. Het is ons gelukt om in alle plaatsen van de gemeente vrijwilligers te vinden om deze enorme klus te klaren! Maar liefst 32 vrijwilligers hebben zich van 28 augustus t/m 3 september 2022 ingezet voor Stichting Verborgen Armoede Nunspeet.


Door deze vrijwilligers is een enorm bedrag opgehaald! Ruim €7500,- euro is er in deze week bij elkaar gelopen door huis aan huis te collecteren! We hebben bij bijna 75% van alle woningen in de gemeente Nunspeet kunnen aanbellen! Ook was er de mogelijkheid om een QR code op de collectebus te scannen voor mensen die geen contanten in huis hadden. Hier is veelvuldig gebruik van gemaakt.


“We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, dus stonden wij er open in” Ook de reacties die men kreeg aan de deur waren nagenoeg allemaal zeer positief! Er zijn vrijwilligers geweest die een plak cake kregen aangeboden, appels mochten plukken uit de tuin, zelf gemaakte kettingen kregen of uitvoerig bedankt werden voor de inzet voor deze Stichting. Wij willen in ieder geval iedere collectant enorm bedanken voor hun enthousiaste inzet, maar zeker ook alle gulle gevers uit Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten voor alle mooie donaties en motiverende woorden!

Mensen die ons nodig hebben, weten ons nu beter te vinden en mensen die iets kunnen missen, hebben een bijdrage kunnen doen om een andere inwoner uit de gemeente Nunspeet te kunnen helpen. En dat is precies waar deze stichting voor staat, SAMEN VOOR ELKAAR! Al met al kunnen we zeer tevreden terugkijken en kunnen we ons nu concentreren op de komende acties zoals Sinterklaas en de kerst. Het opgehaalde bedrag wordt goed besteed aan bijvoorbeeld waardebonnen die we kunnen bijvoegen in de kerstpakketten. Al ons werk voor de mensen die het minder hebben in de gemeente Nunspeet blijft terugkeren, zoals de acties rondom de feestdagen en verjaardagen van jarige kinderen. Daarom blijven donaties méér dan welkom!


Dat deze collecte zo’n succes was, bewijst ook het draagvlak onder de inwoners van de gemeente Nunspeet. En SVAN groeit inmiddels door, en toekomstplannen zijn er ook. SVAN wil uitbreiden en nóg meer kunnen doen voor de inwoners van Nunspeet die het financieel niet meer kunnen rondbreien. Alle seinen staan op groen, maar er ontbreekt nog één ding, EEN PAND. Een pand vanaf ongeveer 500 tot ongeveer 800 m2. Heeft u de gouden tip? Dan komen we graag met u in contact.


Heeft u de collectant gemist? En wilt u toch nog een bijdrage doen? Maak een bedrag over op NL 05 RABO 0315 2481 22

Deel dit bericht