De Efteling uitstapje 2022

Iedereen is nog steeds enorm aan het nagenieten van een fantastische dag in de EFTELING

Een onbezorgde dag is niet voor iedereen vanzelfsprekend! En een dag onbezorgd plezier maken met je gezin is zo ontzettend fijn, en soms ook heel erg nodig. En dat is afgelopen weekend weer méér dan gelukt! De gezinnen die bekend zijn binnen onze stichting mochten zelf kiezen of ze mee wilden naar de dierentuin in Amersfoort of naar de Efteling. Twee weken geleden was het bezoek aan de dierentuin en afgelopen weekend konden we afreizen naar de Efteling.

Wat een fantastische dag….. onbezorgd genieten van je gezin tijdens een verzorgde dag naar Kaatsheuvel. De verschillende gezinnen uit de gemeente Nunspeet zijn door 2 VTS Taxi & Tours bussen met erg gezellige chauffeurs van en naar de Efteling gebracht. Voor onderweg was er nog een tasje van PLUS van Elswijk met daarin wat te eten en te drinken! En voor in het park hadden we voor iedereen een tegoedbon voor in de horecagelegenheden.

Het was FAN-TAS-TISCH !!!Woorden schieten te kort als dank voor alle sponsoren!!! ???? BEDANKT !!

Zonder deze medewerking van hen en van onze vertrouwde vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest!

En wat hebben wij veel lieve berichten ontvangen;

“Mijn zoon vond het geweldig!!! Hij is er nog steeds niet over uit gesproken”

“Het was echt super… en super goed geregeld allemaal 1000 maal dank hiervoor ”

“Heel erg bedankt voor de reis die jullie vandaag hebben georganiseerd. Het was voor ons een onvergetelijke dag. We hebben zoveel plezier gehad”

“Ontzettend bedankt voor de leuke dag. We willen jullie echt bedanken dat dit kon plaatsvinden. Super georganiseerd”

“Nogmaals dank voor deze ongelooflijk leuke en goed verzorgde dag. Wij zijn een mooie herinnering rijker”

“Dank jullie wel, voor deze onvergetelijke dag. Wij vonden het zo fijn! En het was zó heerlijk dat we eens in een restaurant konden kiezen wat we wilden. We hebben ook nog eens een extra groot ijsje kunnen kiezen”

“Wat waren de kinderen blij! Eindelijk na 12 jaar had ik de mogelijkheid met alledrie mijn kinderen deze magische dag te beleven. Ze teren er nog op na. Dankjewel voor deze mooie herinnering. Jullie stichting betekend zoveel meer dan alleen steun. Jullie zorgen voor nieuwe en mooie herinneringen voor elk gezin die het moeilijk heeft. Vooral niet stoppen met het goede wat jullie doen! Het was een fantastisch georganiseerde dag!”

“Ik een oma ben niet meegeweest maar dank jullie wel dat jullie deze dag voor mijn kleinkids onvergetelijk hebben gemaakt wat hebben ze genoten”

Deel dit bericht