Dierenpark Amersfoort uitstapje 2022

Een onbezorgde dag is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Een dag plezier maken met je gezin is zo ontzettend fijn, en soms ook heel erg nodig. En dat is afgelopen weekend méér dan gelukt! We zijn nog steeds aan het nagenieten van een prachtige en vooral gezellige en onbezorgde dag in de dierentuin!

Alle gezinnen die bij ons bekend zijn en (kleine) kinderen hebben in de basisschoolleeftijd, hebben van ons bij de paas-pakketten een uitnodiging ontvangen. Men kon zich opgeven voor één van de twee uitjes die we verder zouden gaan organiseren.

De verschillende gezinnen uit de gemeente Nunspeet zijn door 2 VTS Taxi & Tours bussen heen en terug naar de dierentuin gebracht. We hadden voor de jarige, een voor de gelegenheid bijpassend hoofddeksel. Voor onderweg was er nog een tasje van PLUS van Elswijk met daarin wat te eten en te drinken! En voor in het park zelf, kreeg men een tegoedbon voor de horecagelegenheden.

Het was FAN-TAS-TISCH !!! Woorden schieten te kort als dank voor alle sponsoren!!! ???? BEDANKT !!

Zonder deze medewerking van hen en van onze vertrouwde vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest!

En wat hebben wij veel lieve berichten ontvangen; kinderen die daarna meteen hun knuffeldieren thuis gingen opmeten, kinderen die in de bus moe en voldaan in slaap vielen, heel veel bedankjes en vooral heel veel blije gezichten van zowel de kinderen als de ouders!!

We zijn erg dankbaar dat we zo’n dag hebben mogen en kunnen organiseren!

Deel dit bericht