Kaartje Korea-wijkfeest

Let op;

* woon je in de wijk Korea / Feithenhof in Nunspeet?

* of heb je gewoond in deze wijk?

* sta je bij onze stichting ingeschreven?

Lees dan verder…….Je hebt vast iets gehoord en gelezen over het evenement KoreaNunspeet op 14 mei as. Informatie vind je op www.koreanunspeet.nl of facebook KoreaNunspeet.

Dit betreft een reünie maar ook groot wijkfeest voor iedereen in de wijk Korea / Feithenhof

De initiatiefnemers zouden het heel fijn vinden als iedereen kan komen, ook als er geen geld is voor een kaartje. Dat is misschien bij jou of bij jullie ook het geval. Één van de sponsoren wil graag het kaartje gratis voor jullie regelen. Wil je dat? Stuur dan je e-mailadres naar óns en je volledige naam of namen van je gezinsleden die ook bij het feest aanwezig willen zijn. De organisatie stuurt je dan een toegangsbewijs met je naam erop. En wij betalen het kaartje. Daarmee krijg je net als alle andere gasten bij de ingang op 14 mei een badge met je naam er op en bonnen voor koffie, lunch, 2 drankjes en een snack. De privacy is volledig geborgd, het enige is dat we je e-mailadres en naam moeten doorgeven aan de organisatie van het feest. Deze namen worden niet geregistreerd of bewaard.

We horen graag van je via ons e-mail adres; info@verborgenarmoedenunspeet.nl

Deel dit bericht