Gevulde paas-tasjes werden uitgedeeld

Het is bijna Pasen en het is ons weer gelukt om goed gevulde tasjes te bezorgen bij de mensen in (verborgen) armoede! En wat een lieve, mooie en hartverwarmende reacties hebben wij mogen ontvangen. Dat doet ons allemaal beseffen dat we echt van geluk mogen spreken als we het thuis wel goed hebben, en dat we dankbaar mogen zijn dat we als stichting mensen echt een zéér welkom steuntje in de rug mogen en kúnnen geven door dit soort acties.

Armoede kan ook de eenzaamheid versterken. Zo kan er naast verborgen armoede ook verborgen eenzaamheid heersen. Zoals vanmorgen bij iemand aan de deur; ‘ Ik dacht wie kan dat nou zijn er komt hier nooit iemand. ‘Dan besef je weer even dat we het ook daar voor doen. En alle blije kindersnoetjes bij het zien van een chocoladepaashaas!

Grote DANK aan;

PLUS van Elswijk

PLUS Van der Horst

Boni supermarkt Nunspeet

Het winkelend publiek

En alle vrijwilligers

#samenvoorelkaar #stichtingverborgenarmoedenunspeet

Deel dit bericht