Je verjaardag kunnen vieren!

Blije kinderen…. blije JARIGE kinderen!

Dáár worden wij ook vrolijk van! Via onze stichting kan ieder gezin die bij ons is aangemeld ook een verjaardagspakket voor een jarig kind aanvragen (van de eerste verjaardag tot einde basisschool) Gewoon GRATIS!!

Wij zien graag dat ieder kind zijn verjaardag op een feestelijke manier kan vieren. Met slingers en ballonnen, lekkernijen, trakteren op school en voor thuis een heerlijke verjaardagstaart! Door deze pakketten wordt iedere verjaardag een echt feestje! ???? Ook zullen wij de komende tijd jarige Oekraïense kinderen die tijdelijk in Nunspeet verblijven en die worden opgegeven (door bijvoorbeeld hun gastgezinnen) voorzien van een feestelijk pakket en een taart! ???????? (Deze gezinnen graag opgeven via onze website -> aanmelden huishouden. En in de motivatie zien wij dan graag de naam en geboortedatum van het kind) Zo blijft óók voor deze kinderen een verjaardag een feestdag! Juist nu!

Dit alles doen wij sinds een aantal jaar in een prettige samenwerking met Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten!

Wilt u ons steunen om dit mogelijk te blijven maken? In de link een betaalverzoek voor een donatie aan Stichting Verborgen Armoede Nunspeet. Je mag zelf het bedrag kiezen! Iedere euro is van harte welkom! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Deel dit bericht