128 kerstpakketten voor mede-Nunspeters

Wat een heerlijke dag! Na vele weken van voorbereiding, heeft SVAN vandaag 128 kerstpakket-dozen bezorgd bij alle bij ons bekende adressen in de gehele gemeente Nunspeet! Het mooie Nunspeet, waar ontzettend veel inwoners en bedrijven een bijdrage hebben geleverd, aan deze pakketten voor hen die het financieel gezien behoorlijk zwaar hebben. Dit is echt SAMEN VOOR ELKAAR!

Zwaar waren ook de kerstpakketten…. want de inhoud was groots! Naast de heerlijke etenswaren werd het pakket ook aangevuld met een goed gevulde envelop vol tegoedbonnen! Tegoedbonnen van o.a. Echt-ijs, Plus supermarkt, oliebollen-bonnen van bakkerij Docter of Rovers, de Boskabouter, en bladcadeau (deze wordt later geleverd????)

Gezien de reacties (die nog steeds binnen stromen), zijn alle pakketten enthousiast ontvangen en is deze actie enorm gewaardeerd!

Heel veel dank aan;

Plus van Elswijk, Boni Supermarkt, Smienk Trapliften, Roelie Home&gifts, Pannenkoekenhuis De Boskabouter, Rovers & kids, Bakkerij Docter, Altena Kaas, EchtIJs.nl, Tafelronde 156 Nunspeet, Bladcadeau Intertoys Nunspeet, Rookoven.com, V.O.F. van de Bunte Doornspijk, Carwash van Essen, De Boer Makelaardij BV, AARTEC Engineering B.V., Vosvinos, LHH Holding BV, Veel gulle gevers via stortingen!, Anonieme gevers!, Mede-Nunspeters die hun kerstpakket hebben gedoneerd. Mede-Nunspeters die vorige week een boodschap extra gedaan hebben! En natuurlijk dank aan alle vrijwilligers die hebben ingezameld, ingepakt, geordend, gesorteerd, geregeld, opgeruimd en gereden! Met speciale dank aan Wim, de onvermoeibare ‘boodschappen’-chauffeur!

Voor nu; fijne en liefdevolle kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2022????

Deel dit bericht