Supermarkt-Actie Kerstpakketten

Eindelijk met de voetjes omhoog. Wat een ongekend succes hebben we behaald bij de supermarkten waar we vandaag aanwezig waren! En wat een lieve, mooie woorden en complimenten hebben gekregen! We hebben nagenoeg bijna alle boodschappen voor een geweldig pakket gekregen van het enorm gulle winkelend publiek! Er werden zelfs hele karren en manden vol gegeven!

We hebben in al die jaren al best veel gezien, maar van dit grote succes werden wij ook wel even stil. Dank aan allen die vandaag een extra boodschap hebben gehaald en gedoneerd. Dank aan hen die een bijdrage in de collectebus hebben gedaan. Dank aan de enthousiaste vrijwilligers en chauffeur! En enorme dank aan PLUS van Elswijk en Boni supermarkt Nunspeet voor het faciliteren van deze geslaagde actie! Wij gaan even uitrusten????, volgende week inpakken en op zaterdag 18 december zal ieder gezin zijn kerstpakket ontvangen. SAMEN VOOR ELKAAR

#Trotsoponsmooienunspeet #Wateengulleinwoners #ongekendsucces #supermarktactie #wegaannognietallesverklappen #maarmooiwordendepakkettenzeker

Deel dit bericht