Sinterklaas 2021

Welk kind kijkt er niet naar uit: pakjesavond?! De gezelligheid, zoetigheid en de blijdschap. Maar als je opgroeit in armoede (1 op de 12 kinderen in Nederland) zit een cadeautje van de Sint er soms niet in. Het geld is er simpelweg niet. Stichting verborgen armoede Nunspeet heeft ervoor gezorgd dat deze kinderen uit de gemeente Nunspeet tóch een cadeautje kregen voor pakjesavond. Door fantastische sponsoren en gulle gevers konden ouders of verzorgers voor € 25,- euro per kind cadeaus uitzoeken bij Intertoys en Marskramer Nunspeet. En voor ieder gezinslid was er een chocoladeletter. En het geheel werd afgemaakt met pepernoten en schuimpjes! Want wie zoet is krijgt lekkers???? Óók zijn we dit jaar bij de huishoudens zonder (kleine) kinderen langs gegaan met een letter en pepernoten. En als enorme extra verrassing voor iedereen, was er een gevulde envelop met tegoedbonnen voor GAiN Kringloopwinkel Nunspeet. Heel veel winkelplezier!

Wij, en ook zeker de kinderen en hun ouders zijn deze sponsoren meer dan dankbaar! Alle kado’s en lekkers zijn inmiddels rondgebracht door een enorm gemotiveerd team van vrijwilligers! Onzettend bedankt;Prominent (Hoofdsponsor) Smienk Trapliften Well-fairGO-Empire B.V. PLUS van Elswijk Intertoys en Marskramer Nunspeet Gain Kringloopwinkel Nunspeet. En alle gevers van giften op welke manier dan ook!

Deel dit bericht