Verrassing……..Vandaag zijn de laatste zomertasjes en boodschappenpakketten rond gebracht. Voor alle kinderen bij ons bekend hebben we dit jaar iets extra’s kunnen doen! Helaas was er óók dit jaar geen uitstapje of grote bbq mogelijk. Maar dat betekende niet dat we stil hebben gezeten.Voor 104 kinderen maakten we een goed gevulde zomertas. Gewoon, zomaar, om de zomer te kunnen vieren! Want een zomervakantie moet voor íedereen een feestje kunnen zijn. Veel vrijwilligers hebben zich deze week weer ingezet om al deze tassen en pakketten rond te brengen in de gehele gemeente Nunspeet! Zij werden beloond met veel blije en verbaasde (kinder)gezichten Dit kunnen we uiteraard niet zonder de hulp van sponsoren en medewerking van voornamelijk Nunspeetse ondernemers.

Heel hartelijk dank….

Hoofdsponsor PROMINENT

Primera

Osinga boekhandel

De Brake

Het IJscafé

PLUS van Elswijk Nunspeet

Nestlé Nunspeet

Querco-reclame

Studio Nies

Kruidvat

Dopper

Decathlon

Maak er een mooie zomer van

ENJOY THE SUMMER

Deel dit bericht