Extra samenwerking voor verjaardagspakketten

Wat mooi dat we weer een nieuwe samenwerking kunnen toevoegen aan ons netwerk van stichting verborgen armoede Nunspeet.
Wij werken nu vanaf 2021 samen met stichting Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten

Wíj geven verjaardagspakketten aan de kinderen binnen de gemeente Nunspeet. Stichting taartjes voor Harderwijk voegt daar vanaf dit jaar een prachtige verjaardagstaart aan toe. ‘Onze’ gezamenlijke vrijwilliger Chantal heeft de twee stichtingen met elkaar in contact gebracht! Zo zie je maar dat de slogan ‘samen voor elkaar’ ook hier weer van toepassing is.

“Stichting taartjes voor Harderwijk; Wij zijn een groep vrijwilligers die taarten maken voor kinderen voor wie het binnen het gezin zeer moeilijk is een verjaardagstaart te kopen.
Hiervoor is Stichting Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten opgericht, om voor die kinderen handgemaakte taarten te maken van marsepein.
Voor een kind is een verjaardag bijzonder en een taart mag daarbij niet ontbreken.”

Wij van stichting verborgen armoede Nunspeet zijn blij met deze samenwerking en hopen dat wij deze kinderen en hun ouders een fijne en onbezorgde verjaardag kunnen bezorgen.

Meld je kind minstens 1 maand van tevoren aan via onze website! Zo hebben de taartenbaksters voldoende tijd om de taart op maat te maken!
Wilt u ons helpen om deze pakketten mogelijk te blijven maken? Voor €25,- kunnen wij een kind voorzien van een ruim gevuld en feestelijk pakket. Gevuld met slingers, ballonnen etc, een cadeautje, een traktatie voor klasgenoten of peuterspeelzaal, én een taart.

Neem contact met ons op of kijk op onze website om te kunnen doneren.

Alvast bedankt ????

Deel dit bericht