125 Kerstpakketten zijn uitgedeeld

Waar een ‘klein’ dorp groot in is…….Wat een fijne samenwerking met vrijwilligers, ondernemers, donateurs, sponsoren, winkelend publiek, gulle gevers en iedereen met een groot hart!!!

Het is gewoon wéér gelukt dit jaar. Elk gezin/huishouden in de gemeente Nunspeet, die het financieel écht heel zwaar heeft, heeft vandaag weer een rijkelijk gevuld kerstpakket mogen ontvangen. Levensmiddelen, verzorgingsproducten, cadeaubonnen, cadeaupakketje, een presentje voor de kinderen. In totaal hebben we met alle vrijwilligers 258 tassen uitgedeeld in de gehele gemeente Nunspeet.

De reacties zeggen zoveel….. het was zó nodig!

“Weet niet precies wie ons opgegeven heeft maar ik heb tassen met boodschappen ontvangen van jullie. Moet er gewoon van huilen. Komt zo ontzettend goed uit , dit geeft lucht en ben zo dankbaar. De kids zijn ook zo verrast. Aan alle vrijwilligers en gulle gevers mijn dank! En voor iedereen natuurlijk hele fijne dagen gewenst en vooral een gezond 2021.”

“Tot tranen geroerd door dit grootste prachtige pakket. Heel erg bedankt. Voor jullie als stichting en alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.”

“Wat een fantastisch pakket. Ik ben jullie zo dankbaar.”

Deel dit bericht