Supermarktactie Kerst 2020

Vanaf vandaag t/m dinsdag 15 december houden wij een inzamelingsactie voor de jaarlijkse kerstpakkettenactie voor Stichting Verborgen Armoede Nunspeet! Deze actie ziet er heel anders uit dan voorgaande jaren…..In de winkel van PLUS Wilmink zal een sta-tafel komen te staan met daarop de voorbeelden van het te kopen artikel. En een gedeelte van de uiteindelijke inhoud van een pakket. Als klant kan je een waardebon mee naar de kassa nemen en deze afrekenen. Aan het eind van de week weten wij dan precies hoeveel waardebonnen van elk artikel verkocht zijn.Hierna gaan wij alle producten bestellen en inpakken voor in de kerstpakketten. Wij hopen dat we ook dit jaar zeer goed gevulde pakketten kunnen overhandigen aan de huishoudens die door een moeilijke financiële situatie een lichtpuntje kunnen gebruiken.

Kunnen we ook op uw steun rekenen dit jaar?

Deel dit bericht