Sinterklaas en Dag van de Vrijwilliger 2020

Op vrijdag 4 december hebben we met vrijwilligers de Sint-cadeautjes bij alle aangemelde kinderen langs langs gebracht….uiteraard allemaal corona-proof. Ook dit jaar hebben alle kinderen in de basisschoolleeftijd één of meerdere cadeaus mogen uitzoeken voor een bepaald bedrag. Wij hebben dit nog eens extra aangevuld met chocoladeletters voor alle gezinsleden en uiteraard met wat pepernoten. We hebben aleen maar ontzennd blije kinderen en ouders gezien! Wat een feest! Wij wensen iedereen een fijne en gezellige pakjesavond! En omdat het morgen de nationale dag van de vrijwilliger is, stond er voor iedere vrijwilliger iets lekkers klaar als dank voor hun inzet dit jaar! Lieve vrijwilligers jullie zijn GOUD waard en zonder jullie zouden we het nooit allemaal voor elkaar krijgen. BEDANKT, BEDANKT en PROOST.

Deel dit bericht