Verjaardags Pakket aanvragen

Wij gunnen ieder kind een feestelijke verjaardag. Daarom willen wij jullie informeren over de mogelijkheid van het bestellen van een verjaardagspakket bij Stichting Verborgen Armoede Nunspeet.

Voor alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool kan je via de Stichting een verjaardags-pakket bestellen. Wij vullen het pakket met feestelijkheden voor een gezellige verjaardag en een traktatie voor op school. Zo kan ieder kind zijn verjaardag op een feestelijke manier vieren.

Kan jouw kind dit extraatje goed gebruiken? ga dan naar onze website: www.verborgenarmoedenunspeet.nl. Doe dit minimaal 2 weken voor de verjaardag van de jarige. Op onze website kunnen de kinderen zelf kiezen uit verschillende thema’s.

Deze pakketten worden mede mogelijk gemaakt door HAZA groep B.V. Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze pakketten? neemt u dan contact met ons op!

Deel dit bericht